Maltlovers Tasting 21: 9/4 – (Don’t) Believe the Hype!

March 16, 2016 in MaltloverPost

Maltlovers Tasting 21: 9/4 – (Don’t ) Believe The Hype!

Jaargang 6. Maltlover PDG staat er alleen voor…

Maar niet getreurd, er is Whisky te proeven!

Voor de eerste tasting van het jaar onderzoeken we een aantal Whisky’s waar een verhaal rond hangt. Of waar een verhaal rond verzonnen is. Whisky’s die op een of andere manier in de aandacht gekomen zijn, waar een hype rond ontstaan is of waarvan de eigenaars hoopten een hype te creĆ«ren met een uitgekiende reclamecampagne. Hoe ontstaan zo’n hypes, waarom beginnen whiskygeeks over bepaalde whisky’s zeer enthousiast te praten waardoor ze op een mum van tijd uitverkocht zijn, hoe wordt een Whisky een verzamelobject en vooral: is wat er in de fles zit al die hype nu eigenlijk wel waard?

We proeven een aantal flessen die om goeie of slechte redenen onderwerp van vele whiskybabbels, forumtopics etc. werden. Bij veel van die flessen geldt dat er meer van in de kast staan dan er ooit geopend zijn of zullen worden. Vanaf deze tasting kan je uit eigen ondervinding meepraten over dat soort flessen!

De line-up:

6 of 7 drams en veel leuke mensen! Vertel het voort, want Mond-Tot-Mond is nog steeds de beste reclame!

De locatie:

Zurenborger, Dageraadplaats, Antwerpen. Start om 20.00u

Inschrijven

Deelnemen kost 30 euro (25 euro voor leden). Wie nu lid wordt, kan meteen van de korting genieten. Om in te schrijven mail je naar whisky@maltlovers.be.

Wees heel snel als je wil meedoen, want de interesse is groot! Er zijn maximaal 30 deelnemers!

 

Leave a Reply