Maltlovers Tasting 19: DNA – The Beast vs. The One With All The Friends

August 11, 2015 in MaltloverPost

Maltlovers Tasting 19: DNA – The Beast vs. The One With All The Friends

De zomer is nog in volle gang, maar we denken al aan de herfst, wanneer het langzaam weer Whiskyweer wordt. Hoewel, alle weer is Whiskyweer, natuurlijk. Voor de volgende tasting proberen we iets nieuws uit, iets waarvan we hopen dat het een jaarlijkse traditie kan worden: een DNA-tasting!

Het doel van de DNA-tasting is om iets dieper in te gaan op een bepaalde distilleerderij (en haar producten, uiteraard). Dat doen we door tijdens deze tastings van 2 distilleerderijen elk 3 expressies te proeven (+ een aperitief, uiteraard). We zoeken naar wat de drams verbindt en wat hen onderscheid. Waar zit het DNA van de distilleerderij in kwestie? Wat maakt haar producten eigen en wat onderscheidt haar van de rest.

Wij zorgen voor leuke Whisky’s die genoeg stof tot bespreking geven! We geven je niet expliciet mee welke distilleerderijen aan bod zullen komen, maar de goede verstaander weet genoeg met deze mail. Laat ons zeggen dat het twee zeer uitgesproken jongens zijn om mee te starten.

De line-up:

7 drams; 1 aperitief, 3 van The Beast, 3 van The One With All The Friends

De locatie:

Zurenborger, Dageraadplaats, Antwerpen. Start om20.00u

Inschrijven

Deelnemen kost 30 euro (25 euro voor leden). Wie nu lid wordt, kan meteen van de korting genieten. Om in te schrijven mail je naar whisky@maltlovers.be.

Wees heel snel als je wil meedoen, want de interesse is groot! Er zijn maximaal 30 deelnemers!

Leave a Reply