Maltlovers Tasting 18 – Beer, Chocolate and Whisky. Or: Heaven.

May 13, 2015 in MaltloverPost

Maltlovers Tasting 18 – Beer, Chocolate and Whisky. Or: Heaven.

Olala is een nieuwe en tijdelijke popupshop van de mensen van Brouwerij Cabardouche, Bieren van Begeerte en Bitterzoet. De eerste twee maken topbier, de andere zorgt voor de boeiendste chocolades. En daar gaan de Maltlovers Whisky bij verzinnen. Alle info over Olala op hun Facebookpagina.

Cabardouche levert Blonde Stoot en Stout Mokke, Bieren Van Begeerte zet Kamil op tafel. Van Bitterzoet mogen we een tweetal spannende chocolades verwachten. En bij elk van die dingen verzinnen de Maltlovers een passende Whisky. Goed spul uiteraard.

En dit jaar is er elke tasting een uitdaging. Als we aan minstens 25 inschrijvingen geraken, dan trekken we ‘een extra graaf fleske’ open. Wat dat precies gaat worden weten we nog niet. Maar de kans is groot dat het iets wordt dat aansluit bij het thema ;-).

De line-up:

Bier, chocolade en Whisky!

De locatie:

In de pop-upshop van Olala, Statiestraat 126, 2600 Berchem. Start om 20.00u, dus wees er zeker iets op voorhand.

Inschrijven

Deelnemen kost 30 euro (25 euro voor leden). Wie nu lid wordt, kan meteen van de korting genieten. Inschrijven gaat via de popupshop zelf: ofwel even langsgaan en meteen betalen, ofwel mailen naar info@cabardouche.be. Leden betalen 30 euro, en krijgen de avond zelf 5 euro van ons terug.

Lidmaatschap:

De meeste lidmaatschappen die vorig jaar startten zijn intussen afgelopen. Je kan je lidmaatschap uiteraard verlengen.

Het nieuwe lidmaatschap gaat in vanaf het moment dat je inschrijft en geldt dan voor de eerstvolgende 4 tastings. Lid worden doe je voor 35 euro. Je krijgt er het volgende voor in ruil:

- 5 euro korting op de 4 volgende Maltlovers-tastings
- 5% korting bij onze Whiskypartners op vertoon van je lidkaart
- een welkomstgeschenk dat bestaat uit één van beide opties:
* een Maltlovers-polo (zwart met wit logo) – doorgeven welke maat je wenst aub
* 15 euro korting op 1 exemplaar van de eerste Maltlovers-clubbotteling (nog een paar flessen beschikbaar) – als deze helemaal op zijn, bedenken we wel een andere mooie korting. De kans is groot dat er, bij genoeg vraag, tegen het einde van het jaar een nieuwe botteling komt.

Alle info hierover: mail naar whisky@maltlovers.be

Leave a Reply