Maltlovers Tasting 15 – 20/9 – The Whisky Mercenary

September 8, 2014 in MaltloverPost

mercenary

Wat gaan we doen?

In Belgiƫ lopen een paar mensen rond met een bijzonder goed ontwikkelde neus voor Goeie Whisky (hoofdletter, jawel!). Jurgen Vromans is er zo eentje. Al een paar jaar verbaast hij Whisky-liefhebbers met zijn altijd verrassende en eigenzinnige bottelingen onder het label The Whisky Mercenary. Maltlovers werkten ook met hem samen voor onze eerste eigen clubbotteling (The alex Agnew Edition). Jurgen kiest feilloos Whisky die hij zelf lekker vindt en dat is nu toevallig ook al elke keer spul geweest dat wij ook heel lekker vinden. Tijd dat hij zelf eens komt vertellen over zijn hobby-die-groter-en-groter-wordt. Naast een paar nieuwigheden van zijn eigen label brengt hij ook een paar Liquid Treasures mee, een andere bottelaar die hij sinds deze zomer in Belgiƫ mag importeren.

De locatie:

Terug in onze vertrouwde Zurenborger, Dageraadplaats, Borgerhout. Start om 20.00u, dus wees er zeker iets op voorhand.

Inschrijven

Deelnemen kost 30 euro (25 euro voor leden). Wie nu lid wordt, kan meteen van de korting genieten. Mailtje naar whisky@maltlovers.be om in te schrijven.

Leave a Reply