Maltlovers Tasting 11- 21/09/2013 – Secrets of Springbank

August 12, 2013 in MaltloverPost

Maltlover Boefie en PDG gingen deze keer tot het uiterste om een leuke tasting voor jullie voor te bereiden. Vijf lange dagen werkten ze tot het zweet in hun schoenen stond mee in de Springbank-distileerderij in Campbeltown. We leerden een pak bij en wat belangrijker is: we brachten een koffer vol lekker (en exclusief) proefmateriaal mee! We serveren jullie 7 mooie Springbank-producten (Hazelburn, Springbank en Longrow) en geven jullie een blik achter de schermen van deze topdistilleerderij!

De line-up, in willekeurige volgorde:

Hazelburn 11yo Bourbon Barrel Cask Strength (exclusief voor de shop) – Springbank Calvados Wood – Longrow 12yo refill Bourbon (exclusief voor de shop) – Springbank Open Day  9yo refill Barolo Hogshead – Malts of Scotland 21yo Springbank – Longrow 18yo – Longrow Rundlets & Kilderkins 11yo

Inschrijven

Deelnemen kost 30 euro (25 euro voor leden). Mailtje naar whisky@maltlovers.be volstaat, dan krijg je de betalingsgegevens thuisgestuurd.

Let op: enkel als we de betaling ontvangen hebben, is de inschrijving definitief!

Waar en wanneer?

21/9/2013 – 20.00u – Café Zurenborger (Dageraadplaats, Antwerpen)

Leave a Reply