Maltlovers Tasting 8 – 15/12/2012 – Whisky vs beer aged on Whisky barrels

December 3, 2012 in MaltloverPost

Op zaterdag 15 december gaan de Maltlover PDG en Maltlover Boefie u een speciale ML tasting presenteren: een zeer fijne selectie van uitzondelijke  Whiskys zal vergezeld worden met bieren die gelagerd hebben op Whisky van de gelijknamige distilleerderij.  Meer dan een jaar zijn we op zoek gegaan naar deze bieren, en willen ze graag op 15 december laten proeven in het zaaltje van café de Zurenborger (Dageraadplaats – Antwerpen)

Helaas is de proeverij reeds uitverkocht, maar u kunt zich nog steeds op de wachtlijst inschrijven, en wie weet komt er wel een plaatsje vrij.  Stuur een mailtje naar: whisky@maltlovers.be (kostprijs van de tasting: 35 Euro)

 

tot dan,

ML PDG  & ML Boefie

Leave a Reply